Energizantul sau cafeaua?


enjoy-coffee

Pentru doritorii de „buff energizant” exista cel putin 2 metode prin care pot ajunge la o stare de revigorare momentana,efectul fiind aproape spontan !!!

Conform unui studiu facut de specialistii americani, raspunsul creierului la consumul de energizant si cafea este acelasi, scrie Men’s Health. Voluntarii care au participat la acest studiu au fost impartiti in trei grupe: una a consumat energizant, o alta cafea, iar cei din a treia categorie au primit apa. Apoi, ei au fost pusi sa rezolve o problema care implica atentia.

Cafeaua si energizantul au imbunatatit raspunsul oamenilor in fata unor provocari care le-au solicitat atentia.

Rezultatele obtinute in urma acestui studiu arata ca energizantele nu sunt mai bune decat cafeaua simpla. Vitaminele B, taurina, tirozina si acidul malic prezent intr-un tip de energizant servit de participantii la studiu nu au dat rezultate mai bune decat cafeaua simpla, sustine Katie Ann Skogsberg, profesor la Centre College din Danville, Kentucky, SUA.

Vitaminele B sunt esentiale in ceea ce priveste energia, insa o cantitate mai mare decat cea necesara nu este neaparat mai buna. Expertii in domeniu avertizeaza asupra efectului pe termen lung al consumului zilnic de energizante.

Cafeaua sau ceaiul prezinta avantajul de a contine polifenoli, substante care ne protejeaza inclusiv impotriva diabetului.

Autor: puckmucky

I am a huge fan of....COFFEE! That's all about on this blog,coffee news,coffee facts,coffee taste,trivia and much more!