Ce bautura reduce cu 50 % la femei,riscul aparitiei cancerului de colon


Friends Talking over Coffee

Femeile care beau minimum două ceşti de cafea pe zi îşi diminuează cu 50%  riscul de a face cancer la colon, comparativ cu reprezentantele sexului frumos care nu consumă această băutură. Cercetatorii au studiat, timp de 12 ani, datele obţinute în urma unui studio la care au participat 96.000 de femei şi bărbaţi.

Participanţii la studiu aveau vârstele cuprinse între 40 şi 69 de ani. Ţine la distanţă un tip de cancer periculos Specialiştii au subliniat faptul că mecanismul prin care cafeaua ar putea preveni cancerul la colon este încă necunoscut. Se pare însă că, conţinutul cofeinei ar putea stimula funcţionarea colonului sau efectul ar putea fi datorat proprietăţilor antioxidante ale cafelei.

Cafeaua aduce şi alte multe beneficii organismului. De exemplu, cei care obişnuiesc să consume această băutură au un risc redus de boli mintale. Te scapă de migrene În plus, această licoare poate stimula memoria, dar te poate scăpa şi de nesuferitele migrene. În plus, un studiu efectuat de Harvard School of Public Health a demonstrat că, consumul de 2-4 ceşti de cafea pe zi reduce predispoziţia spre suicid a bărbaţilor şi femeilor cu până la 50%.

Autor: puckmucky

I am a huge fan of....COFFEE! That's all about on this blog,coffee news,coffee facts,coffee taste,trivia and much more!