Cafeaua albastră raw-vegană face furori printre consumatori: este preparată din ingrediente inedite şi oferă maxim de energie !!!


Cafeua raw-vegană, de culoare albastră, a înregistrat cereri record, după ce săptămâna trecută a fost lansată într-un restaurant din Australia. „Cafeaua” raw-vegană  este un experiment, devenind foarte populară după ce a fost introdusă în meniul  restaurantului vegetarian Matcha Mylkbar, din Australia. Deşi nu conţine cofeină, băutura are această denumire datorită energiei pe care o oferă.

Produsul a fost lansat în urmă cu doar câteva zile, înregistrând sute de cereri. Preţul acesteia este de 8 dolari (32 lei). Ingredientele ineditei „cafele” sunt: ghimbir, lămâie, lapte de cocos, agave şi  praf de alge marine. „Culoarea este dată de algele albastre, care au proprietăţi antioxidante puternice.

Clienţii sunt foarte încântaţi de acest lucru” au declarat producătorii.  Conform personalului de la Matcha Mylkbar, aroma cafelei aminteşte de lapte acru şi gust de tartă. Nu toţi consumatorii au fost atât de încântaţi de produs: „O cafea albastră, extrem de scumpă, care are un gust teribil şi pe lângă acest lucru, nici nu conţine cofeină. De ce oamenii continua să revină pentru a cumpăra acest produs, pentru culoarea albastră?”, a comentat un utilizator al aplicaţiei Instagram, nemulţumit de calitatea băuturii.

Nu întâmplător cafeaua a fost lansată în Australia. Această ţară a fost mult timp un deschizător de drumuri în privinţa cafelei. Aici au fost lansate mari lanţuri de cafea, cum ar fi Starbucks, scrie theguardian.com. Matcha Mylkbar, este acelaşi producător care a scos pe piaţă cafeaua cu lapte şi sfeclă roşie sau cafeaua cu lapte şi ciuperci. Deasemenea meniul acestora mai cuprinde cafea cu turmerici sau cafea cu lapte şi aromă de plăcintă cu mere .

646x404

Autor: puckmucky

I am a huge fan of....COFFEE! That's all about on this blog,coffee news,coffee facts,coffee taste,trivia and much more!