Singura şcoală din România unde se organizează cursuri exclusiv pentru prepararea cafelei – Barista School


646x404

„Printre cursurile de barista pe care le organizăm se numără: Barista Basic, Espresso (teorie, practică), Cappucino (teorie, practică), Cunoştinţe generale despre cafea, Mentenanţa Espresso, Espresso taste, Brewing, Teorie şi practică pe V60, clever driper, sifon, aeropress, filtru, French press Cappuccino şi Latte Art şi multe altele.
Suntem prima şcoală de barista din România care a început să pregătească cursanţi interesaţi de această meserie.

Echipa de traineri este formată din: Silvia Constantin, Petre Mareş, Sebastian Ioan Fărcaş, Paul C.Ungureanu, Ecaterina Szasz şi Alexandru Niculaie. Înscrierile se fac la numărul de telefon:0733317510, iar certificările internaţionale de barista skills, acreditate de SCAE, se fac cu programare, cu o grupă de minim 6 persoane şi maxim 12 persoane. Organizăm, de asemenea, sesiuni de cupping, seminarii pentru doritorii care vor să deprindă tainele cafelei la ibrick sau pregătirea unui cocktail cu cafea şi alcool, workshopuri legate de cafea la filtru sau cum să învăţăm să descoperim aromele fascinante ale cafelei.

Vă aşteptam cu drag în noul spaţiu din Strada Băniei nr. 5, unde puteţi savura cafea proaspăt prăjită şi unde vă puteţi pregăti să deveniţi barista sau se vă îmbunătăţiţi cunoştinţele sau aptitudinile pe care le aveţi deja. Cafeaua este ca o călătorie în jurul lumii plină de istorie, savoare şi poveşti!”

Anunțuri

Autor: puckmucky

I am a huge fan of....COFFEE! That's all about on this blog,coffee news,coffee facts,coffee taste,trivia and much more!