Patru cesti de cafea pe zi,reteta de succes pentru o piele fara probleme???


O ceasca de cafea pe zi poate tine departe cancerul de piele, arata un nou studiu realizat de cercetatori din Statele Unite.

Patru cesti de cafea pe zi este insa cea mai buna reteta pentru a va proteja de melanom, o tumora maligna, arata cercetatorii americani, citati de Daily Mail.

In cadrul experimentului, oamenii de stiinta au urmarit evolutia a 450.000 de barbati si femei timp de 10 ani. Voluntarii aveau o medie de varsta de 63 de ani, iar la inceputul studiului erau sanatosi. La final, aproape 3.000 dintre ei au fost diagnosticati cu cancer de piele, arata sursa citata.

Cei care au baut cafea, 90% din total, erau mai putin predispusi sa se imbolnaveasca. Pe masura ce consumau cafea, voluntarii isi scadeau riscul sa faca melanom, arata studiul publicat de Institutul National al Cancerului.

De asemenea, s-a descoperit ca cei care au baut patru cesti de cafea pe zi aveau cu 20% mai putine riscuri sa se imbolnaveasca decat cei care nu beau deloc.

Cercetatorii spun ca descoperirea lor este preliminara si vor continua sa faca studii cu privire la cafea, mai exact la „cafeina”.

Anunțuri

Autor: puckmucky

I am a huge fan of....COFFEE! That's all about on this blog,coffee news,coffee facts,coffee taste,trivia and much more!