Romania se alatura miscarii „suspended coffee”


images1

Suspended coffee. Caffe sospeso. Pin a cup. Cafea in asteptare. Nu e un trend nou in tehnicile barista, ci o miscare a oamenilor generosi care ia amploare in Europa.

Cateva localuri din Romania sunt parte din initiativa, intr-un demers care demonstreaza ca faptele bune au inca valoare.

Mecanismul initiativei e foarte simplu – platesti o cafea pe care insa nu o bei, ci o lasi in grija localului, pana cand apare un alt client care o poate consuma gratuit.

Ideea a aparut in sudul Italiei si a intrat in traditia zonei ca un gest de „sharing”, facut de un client norocos care da astfel mai departe din norocul sau unui strain. Si cum ideile bune circula repede, in scurt timp gestul a fost adaptat si adoptat si in alte zone – Ucraina, Canada si de curand Bulgaria.

getlokal.ro a adunat locurile din Romania care se alatura initiativei – localuri din Bucuresti, Iasi si Brasov sunt puse pe fapte bune si merita vizitate! Pentru a da un start sanatos „cafelelor in asteptare” din tara, getlokal.ro ofera promovare gratuita timp de sase luni oricarui local care se alatura initiativei in luna aprilie.

Deocamdata, localurile care au spus „Da, ne alaturam” si in care veti putea lasa in curand o „cafea in asteptare” sunt: Bistro de l’Arte (Brasov), Kiddo Cafe (Iasi) si Serendipity, Casa Margarit, Cafeneaua Actorilor, Bacania Veche, Acuarela, Black Jack Pub, Coftale, Joie de Vivre, Ludic Bar, Have a Cigar in Bucuresti.

via www.ziare.com

Reclame

Autor: puckmucky

I am a huge fan of....COFFEE! That's all about on this blog,coffee news,coffee facts,coffee taste,trivia and much more!

3 gânduri despre „Romania se alatura miscarii „suspended coffee””

Comentariile sunt închise.