Vrei o cafea bună? Greşeli pe care să nu le faci atunci când o prepari !


Cel mai bine este să-ţi prepari cafeaua acasă. În acest caz, trebuie să ţii cont de câteva regului pentru a obţine o cafea perfectă.Iata cateva greseli pe care sa le eviti atunci cand iti prepari cafeaua.

O fierbi prea mult Daca iti iese cafeaua din ce in ce mai amara, e semn ca fie o lasi la fiert prea mult timp, fie trebuie sa-ti inlocuiesti ibricul.

Incalzesti apa prea tare Utilizarea unei temperaturi corecte a apei este de o importanta cruciala pentru aroma cafelei. 195-205 grade sunt ideale. Aceasta temperatura extrage aromele pe care le iubim si scoate aciditatea din cafea.

Nu tii cont de cantitati Cantitatile perfecte cand vine vorba de cafea sunt urmatoarele: 2 linguri la 170ml apa. Bineinteles, daca vrei o cafea mai tare, poti pune mai multa cafea. Important este sa stai cat mai aproape de aceste cantitati.

Autor: puckmucky

I am a huge fan of....COFFEE! That's all about on this blog,coffee news,coffee facts,coffee taste,trivia and much more!

2 gânduri despre „Vrei o cafea bună? Greşeli pe care să nu le faci atunci când o prepari !”

    1. In general,la aparatele casnice gen filtru,espressor,temperatura este apropiata de cea optima.Dar daca vrei ca ea sa fie cea buna iti trebuie un aparat cara sa iti indice si temperatura!Mai nou au aparut si termometrele de bucatarie speciale pentru apa si fripturi :-))

      Apreciază

Comentariile sunt închise.