Zece trucuri pentru a păcăli somnul


Ai avut o zi grea sau ai sărit peste o noapte de somn şi trebuie să-ţi continui ziua ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat? Pare greu de crezut, dar există unele trucuri care te pot face să scapi rapid de oboseală.

Cafeaua Cu siguranta ai baut macar o data in viata cafea. Proprietatile acesteia, te pot ajuta sa pacalesti oboseala si somnul si sa ramai treaz, pentru a-ti putea indeplini obiectivele. Atentie, nu exagera insa cu aceasta, deoarece nu este intocmai recomandata. O doza mica, poate fi suficienta.

Sucurile Ai auzit de marci precum: Coca-Cola, Pepsi, Mountain Dew. Acestea contin cofeina si cu ajutorul lor poti trece mai usor peste starile de oboseala. Si acestea sunt insa periculoase pentru organism, asa ca va trebui sa le consumi cu masura.

Muzica la casti Daca somnul te cuprinde, ia castile, pune-le pe urechi si asculta muzica. Nu orice fel de muzica te poate ajuta. Asculta o muzica ritmata, pentru a te face sa iesi din starea de somnolenta.

Ciocolata Ciocolata iti da energie. Mananca ciocolata si cu siguranta nu vei mai fi la fel de obosit. Pe langa gustul excelent al acesteia, poti scapa si de oboseala.

Ceaiuri Chiar daca pare greu de crezut, ceaiul te poate scapa rapid de oboseala. De exemplu, ceaiul de tei sau ceaiul negru. Este adevarat ca daca bei o cana de ceai nu este suficient, insa daca bei mai multe, poti pacali somnul si vei fi ca nou. Ai grija, totusi sa nu exagerzi nici cu aceasta bautura.

Autor: puckmucky

I am a huge fan of....COFFEE! That's all about on this blog,coffee news,coffee facts,coffee taste,trivia and much more!