Cafeaua la americani


Multi oameni din intreaga lume cred ca americanii beau cafea de plictiseala. Sau cred ca americanii nu au cafea la fel de gustoasa ca in alte parti ale lumii. Si nu mai mentionam faptul ca un numar mare de oameni cred ca americanii iau baturi de cafea originare din alte tari si strica modul in care acestea ar trebui sa fie preparate cu adevarat.

In multe restaurante, o ceasca de cafea simpla costa foarte putin si o poti umple din nou pe gratis de cate ori doresti. Deoarece  aceasta cafea este adesea fara gust, poti sa o aromezicu crema si zahar, dupa cum doresti.

Acum, luati Italia ca exemplu. Puteti vizita cafenele minunate italiene pentru o ceasca mica de espresso. Pentru a face un espresso Italian ai nevoie de echipamentul portivit, care nu este ieftin prin orice mijloace. Cu toate acestea gustul face considerabil efortul pentru alte incoveniente.

In multe locuri din intreaga lume, consumul de cafea nu este doar un consum de bautura; este o intreaga experienta. Americanii au numeroase masini care sunt utilizate pentru a face cafea. Cu toate acestea este un soc pentru multi vizitatori sa vada cafeaua servita in cesti de plastic sau hartie.

Cafeaua Americana este vazuta ca o bautura slaba si apoasa. Francezii, de exemplu, indragesc cafeaua bogata, neagra si tare.

O alta nemultumire a oamenilor la cafeaua Americana este temperatura la care este servita. Se pare ca multi cred ca modul corect de a servi o ceasca de cafea este foarte calda, desi nu foarte fierbinte. In America, oamenii isi prefera cafeaua sa fie aproape in masura sa arda limba.

In Italia de Nord, precum si in tarile scandinave, au o calitate mai buna la boabe si-si prajesc boabele mult mai putin decat fac americanii , lucru care de obicei, schimba foarte mult gustul unei cesti de cafea.

Oamenii din alte tari care se duc in America si comanda un espresso de la un magazin de cafea sau o cafenea sunt de cele mai multe ori dezamagiti si gasesc aroma diferita fata de cum se asteaptau.

Trebuie sa te intrebi daca este cu adevarat vina americanilor faptul ca produsele lor de cafea nu sunt cum alti oameni ar vrea sa fie. La urma urmei, foarte putini americani au avut sansa sa guste o cafea de calitate superioara cu boabe usor prajite.

De obicei, americanii au cumparat cafea care este, adesea, facuta din boabe care sunt foarte putin prajite si au o calitate comparativ slaba. Deci, nu este o surpriza calitatea slaba a cafelei pentru oamenii care sunt obisnuiti cu ceva mai bun.

Americanii sunt de asemenea expusi la cafea care a fost arsa prea tare dar pusa intr-o punga frumoasa ca sa para gourmet si destul de atragatoare. Este esential sa fim constienti ca boabele utilizate in creerea zatului sunt la fel de esentiale precum, felul in care este prajita boaba.

Daca preferi cafea cu foarte mult zahar si lapte este de preferat sa folosesti un amestec mai inchis. Cu toate aceastea, cafeaua mai buna este preferat mai deschisa. Cand o cafea este facuta din zat foarte maruntit, este de multe ori incredibil de usor de a te bucura de gustul cafelei asa cum este. Nu vei vrea sau nu vei avea nevoie sa ascunzi savoarea amestecului de cafea prin zahar sau lapte.

 

Anunțuri

Autor: puckmucky

I am a huge fan of....COFFEE! That's all about on this blog,coffee news,coffee facts,coffee taste,trivia and much more!