Cercetatorii au mai descoperit un efect incredibil al cafelei !


Un nou studiu arată că femeile care beau mai mult de trei cafele pe zi riscă să rămână fără sâni. Cercetătorii spun că un consum mare de cafea reduce dimensiunea sânilor femeilor cu aproape 17%.

Un consum mare de cafea reduce dimensiunea sânilor femeilor. Cercetătorii spun că de vină pentru acest lucru este o genă. „Consumul de cafea poate avea efecte majore asupra mărimii sânilor”, au spus aceştia, scrie The Telegraph.

Aceştia au explicat că prea multă cafea poate afecta hormonii din corp. Studiul a fost realizat pe un eşantion de aproximativ 300 de femei, care au participat la cercetare. Potrivit rezultatelor publicate în British Journal of Cancer, femeilor care au băut cel puţin trei ceşti de cafea sau mai mult li s-au micşorat sânii.

Cercetătorii spun însă că femeile nu trebuie să se îngrijoreze. Sânii nu se vor micşora peste noapte. Aceştia au observat că femeile care beau mai mult de trei ceşti de cafea pe zi au sânii cu 17% mai mici decât cele care consumă mai puţin. Aceştia au menţionat că femeile care au sânii mai mari prezintă un risc mai ridicat.

via: REALITATEA.NET:

Anunțuri

Autor: puckmucky

I am a huge fan of....COFFEE! That's all about on this blog,coffee news,coffee facts,coffee taste,trivia and much more!