Cafea mexicana


Mexicanii adora cafeaua condimentata, indulcita, aromata si cu parfum de vanilie. Se poate consuma dimineata, pentru a indulci ziua si este si o splendida companie pentru desert.

Pentru a prepara 6 cani, aveti nevoie de:
125 ml cafea instant
80 ml de sirop de ciocolata
250 ml lapte
1 lingurita de vanilie
1 lingurita de chimen
1 l de apa
60 ml zahar brun
frisca si chimen pentru ornare

Puneti cafeaua si chimenul intr-un filtru de cafea si puneti apa in dispozitivul special (al filtrului). Intr-un vas mic, combinati zaharul brun cu siropul de ciocolata si laptele.

Puneti amestecul la foc pana se dizolva zaharul. Adaugati cafelei deja preparate o lingurita de vanilie. Puneti cafeaua in cesti si garnisiti-o cu frisca si chimen

Anunțuri

Autor: puckmucky

I am a huge fan of....COFFEE! That's all about on this blog,coffee news,coffee facts,coffee taste,trivia and much more!

2 gânduri despre „Cafea mexicana”

    1. Esti pe felie…pardon pe boaba.Aici ai nimerit-o,si eu sunt un mare fan al cafelei columbiene.Nu se compara aroma ei cu nimic altceva.Conteaza foarte mult si aparatul folosit (de ex.un filtru de cafea cu rasnita incorporata).

      Apreciază

Comentariile sunt închise.