SUNT 19 SUBSTANŢE TOXICE IN CAFEA CARE AGRESEAZĂ ORGANISMUL !!!


Nutriţionistul Virgil Stroescu a declarat la REALITATEA TV că nu a consumat niciodată cafea şi că nu recomandă nimănui această băutură. Acesta a spus că singurul lucru bun legat de cafea este că aduce bani marilor companii. În rest, cele 19 substanţe precancerigene, prezente în cafea, sunt un adevărat pericol.

„Chiar dacă e plăcută, nu înseamnă că e bună. Avem minte! Cafeaua poate da cancer! Cine se atinge de cafea trebuie să ştie că e foarte primejdios. Cu părere de rău, cafeaua nu este o substanţă sănătoasă. Fiind o substanţă extrasă din plante, ne-am aştepta ca şi cafeaua să aibă antioxidanţi. Însă, este prăjită şi din această cauză toxică”, a spus nutriţionistul Virgil Stroescu pentru REALITATEA TV.

Acesta a precizat că există 19 substanţe precancerigene care ne pun în pericol sănătatea. „Noi ne minţim total în privinţa cafelei, pentru că se câştigă milioane de lei. Din cauza cafelei, copiii sunt hiperexcitaţi. Cafeaua nu dă linişte şi pace. Pare a fi grozavă! Dar nu e. Cine bea cafea nu poate să înveţe bine, nu înţelege bine. Închipuiţi-vă o şcoală în care toţi copiii sunt iritaţi. Şi profesorul!”, a spus Virgil Stroescu.

Cafeaua, a precizat nutriţionistul, face să crească tensiunea sângelui şi tot din cauza ei se pierde calciul. „Consumatorii pot face osteoporoză”, a spus Stroescu. „Eu nu beau cafea deloc. Efectele nu apar imediat, ci peste 20 de ani. Fac cancer şi apoi unii zic că i-a pedepsit Dumnezeu.  Dar ei au băut 20 de ani cafea”, a precizat nutriţionistul. Cât despre cea decofeinizată, nutriţionistul spune că este mai toxică pentru inimă şi că riscul de a face infarct este şi mai mare.

Anunțuri

Autor: puckmucky

I am a huge fan of....COFFEE! That's all about on this blog,coffee news,coffee facts,coffee taste,trivia and much more!