LAURA COSOI, 500 EURO PENTRU RECLAMĂ LA CAFEA


Laura Cosoi nu are timp să stea o clipă. A filmat de zor la emisiunea „Vis de femeie”, de la PRO TV, şi, în puţinul timp liber, îşi mai ia câteva job-uri.

Weekend-ul trecut, blonda a petrecut două zile pe litoralul românesc, în cadrul evenimentului organizat de „Illy Issimo”, unde s-a întreţinut cu cele mai creative bloggeriţe pasionate de modă şi stil, Alina Tănasa şi Diana Enciu.

Ele au savurat cafele espresso, Illy Issimo, la malul mării, au discutat despre modă, s-au distrat, s-au relaxat şi au realizat şi o şedinţă foto incendiară, îmbrăcate în ţinute semnate Rhea Costa.

„Ziua bună începe cu o cafea bună, iar un weekend perfect începe cu prietene care împărtăşesc pasiuni comune. De asta am acceptat această invitaţie la un eveniment la care am participat şi anul trecut. Am vorbit despre trend-uri, brand-uri, haine, accesorii, pantofi, parfumuri, despre bloguri şi site-uri de fashion, despre shopping, iar mai apoi despre relaţii, despre călătorii şi despre noi”, ne-a spus Laura. Conform unor surse din anturajul blondei, aceasta ar fi încasat şi o sumă de aproximativ 500 de euro pentru participarea la eveniment.

via:stiri.com.ro

Anunțuri

Autor: puckmucky

I am a huge fan of....COFFEE! That's all about on this blog,coffee news,coffee facts,coffee taste,trivia and much more!