Extractul de boabe de cafea verde,este un puternic anti-oxidant!


În timp ce majoritatea în societate cred că cafeaua este rău pentru sănătate aceasta este doar o jumătate de adevăr. Pur verde-extract de cafea a devenit unul dintre produsele de top pierderea in greutate de vânzare pe piață. Verde extract de boabe de cafea are ceva de sănătate foarte bună și beneficiile de performanță aferente.

Există două tipuri majore de plante de cafea, Arabica și Robusta. Cea mai de calitate verde extract de boabe de cafea provine de la uzina de Arabica, care este mai mare în polifenoli anti-oxidanti acizi clorogenic și cafeic. Majoritatea bautorii de cafea sunt lipsesc pe o mare parte din beneficiile pe care cafeaua conține. Procesul de prajire profund reduce în mod semnificativ conținutul de anti-oxidant.

În plus, cafeaua este una dintre cele mai des pesticide / erbicide culturi pulverizate din lume. Studiile au aratat de peste 1000 de substante chimice toxice din cafeaua prăjită. Este esențial să se folosească de cafea organică, care este liber de aceste substanțe chimice periculoase care imita hormonii, congestionează noastre ficatul, rinichii și intestinele și de a promova dezvoltarea cancerului.

Un alt agent cancerigen puternic se produce atunci când gătit la temperaturi ridicate (coacere, prăjire și prăjire) zaharuri daune, care apoi interacționează cu asparagina aminoacizi. Această reacție chimică creează acrilamidă puternic cancerigen. Cafea instant și profund prăjite sa dovedit a avea acrilamida semnificativ mai mult decat cafea la filtru.

Există multe beneficii mari de sănătate asociate cu consumul de cafea. Un recent studiu a indicat faptul că 2011 persoane care au consumat cafea au avut cel mai scazut risc de diabet zaharat de tip II. Cercetatorii au descoperit ca acidul clorogenic reduce eliberarea și crearea de glucoză în exces în organism.

Soldul de zahăr din sânge

Soldul de zahăr din sânge este o măsură absolut critic al îmbătrânirii sănătoase în organism. Prea mult zahăr și cereale în dieta va duce la dezechilibre de zahar din sange. Organismul apoi trece prin spirale de hiperglicemie și hipoglicemie. Acestea zahăr din sânge cauza inflamatiei dezechilibre în organism, care pot defecta sistemele hormonale de control, organe, si functia imunitara.

Suprasarcină Glucoza este o alta cauza majora a dezechilibrelor de zahar din sange. Acest lucru se întâmplă atunci când glucoza este eliberata in sange de mușchi și țesuturi hepatice, chiar dacă de zahăr din sânge este deja ridicat. Semn comun al acestei este de sânge crescute à jeun nivelurile de zahăr. La noapte, individul a ridicat glucoză-6-fosfataza (G6P) Activitatea de enzimă care provoacă o eliberare crescută de zahăr din sânge din mușchi și ficat. Corpul este practic mananca aceste țesuturi.

Cele mai recente dovezi arata ca intervale de zahar din sange sanatoase de post sunt cuprinse între 65-85 mg / dl. Între timp, intervalele plasa de masa (2 ore după) nu ar trebui să meargă mai mare de 120 mg / dL. Atunci cand nivelurile de încercare mai mari, este un indiciu clar al celulelor stresului oxidativ daunatoare si tesuturi ale corpului.

Majoră anti-oxidant în extract de fasole verde de cafea, acid clorogenic, a fost demonstrat de a inhiba profund eliberarea de enzime care stabilizeaza G6P in mod semnificativ nivelul de zahar din sange. În cadrul unui studiu clinic o doză de 400 mg de extract de fasole verde de cafea au aratat o reducere de 32% în postul Spike glucozei făinii de sânge. Acest lucru se traduce în care cineva ar avea un nivel extrem de periculos 160mg/dL de zahăr din sânge până la un seif post-masă la nivel de 109mg/dL

De zahăr din sânge stabil permite o mai bună pentru energie, claritate mentala, funcția de hormon, capacitățile de detoxifiere si pierderea in greutate. Boaba de cafea verde, extrage, împreună cu alte super, cum ar fi cacao și scorțișoară toate rezultatele arată minunat în stabilizarea zahărului din sânge și îmbunătățirea funcțiilor generale ale corpului. Combinație a acestor trei, de asemenea, synergizes pentru a crea efecte chiar mai mari în organism.

Datorită efectului diuretic al cafeinei din cafeaua este necesar să se consume apa in plus. Apa ar trebui să fie în mod ideal, de la un izvor natural sau au trecut printr-un proces de filtrare profundă de a elimina toxinele de mediu.

Autor: puckmucky

I am a huge fan of....COFFEE! That's all about on this blog,coffee news,coffee facts,coffee taste,trivia and much more!

5 gânduri despre „Extractul de boabe de cafea verde,este un puternic anti-oxidant!”

    1. Buna! Sunt interesata de acest produs, dar nu am vazut nici un site, numar de telefon sau alta modalitate de contact. Unde il pot comanda? Multumesc

      Apreciază

Comentariile sunt închise.